2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

 
14/07/2005
BOINC: versió 4.45 i altres temes del grup
Font pròpia

En el següent text (cursiva) en Quimillo ens ha passat 4 comentaris sobre les novetats del projecte, el text en negreta és meu:

"Des de principi de mes hi han les noves versions del Boinc en l‘àrea de descàrrega

NOVETATS BOINC Passem de la versió 4.19 a la 4.45 i això es nota en un canvi d‘interfície gràfica més clara i senzilla. Els missatges d‘error apareixen en vermell i apareixen botons en lloc dels menús flotants. IDIOMA: El canvi d‘idioma també és molt senzill des del menú EINES / OPCIONS -Per defecte surt en castellà suposem per la detecció d‘IP-

Un cop l‘haguem provat més informarem amb més profunditat sobre aquesta versió.

En el cas de LINUX la instal·lació és diferent de com es feia fins ara. (No sé per que ho dic, hi ha algú més a part de mi que utilitzi linux???)

Funcionen correctament amb les aplicacions actuals del climate: hadsm3_4.13, tot i que jo vaig esperar a acabar els models que estava fent córrer per comprovar-ho. No he pogut instal·lar la versió 4.45 sobre l‘anterior: em demanava desinstal·lar la versió anterior, per sort havia acabat un paquet feia poc.

Han passat els Sant Fermins i encara no hem arribat als 100.000 models descarregats, suposo que això ha estat degut en part a les constants caigudes del servidor (en el meu cas últimament m‘he estat descarregant i provant diferents distribucions linux).

En el moment d‘escriure aquest article ens trobem a 99.793 processats. Ja quasi hi som!

Ha canviat el número de crèdits que donaven per cada " Trickles" entregat al servidor, fins ara eren 75,... i ara són 94,... .

I per part meva res més, esperar que continuem amb aquesta empenta i pugem uns quants llocs més en el top-team"

Veure Rànking mundial d‘equips

Quimillo
63 visites
Equip Catalunya Quimillo


Allotjament cedit per mantis.cat