2006 | 2005 | 2004 | 2003

 
01/06/2005
12è Festival de Cinema del Medi Ambient de Catalunya (1-9 de juny)
Vilaweb.cat

( El Prat de Llobregat, St. Tortosa i St. Feliu de Guíxols)

En Rafel ens comunica que el canvi climàtic és l‘ eix central del Festival de Cinema de Medi Ambient de Catalunya que se celebra a partir d‘avui a les 3 localitats catalanes.

Web oficial: www.ficma.com

Font: Vilaweb

"El Festival de Cinema de Medi de Catalunya d‘enguany presenta moltes novetats. La més destacada potser és l‘ampliació dels escenaris on es durà a terme. Si fins ara es feia a Sant Feliu de Guixols, enguany tindrà dues seus més: Tortosa i el Prat de Llobregat, on es faran sessions simultàniament. També hi ha hagut canvis pel que fa a la direcció: Jaume Gil substitueix Claudio Lauria.

Avui comença al Prat (demà a Tortosa i demà passat a Sant Feliu de Guíxols) i s‘allargarà fins al 10 de juny. El canvi climàtic i els efectes sobre el medi seran l‘eix temàtic de bona part de la programació, que s‘estructura en quatre seccions: l‘oficial, la premiere, la doc+doc i la Punt de vista. Amb tot, les produccions no només abasten la temàtica ecològica, ans també la vessant social. Entre les més destacades hi ha ‘The Great Warning‘, en què hi col·laboren l‘actor Keanu Reeves i la cantant Alanis Morrisette, i ‘Genesis‘, dels autors de ‘Microcosmos‘.

El festival s‘acabarà amb el lliurament de dos guardons que atorga un jurat internacional: el Sol d‘Or al millor documental i al millor curt-metratge. "
9 visites
Catalunya festival medi ambient

http://www.thegreatwarming.com/


Allotjament cedit per mantis.cat